open Menu

Wie ik ben

Mijn naam is Keren Cogan en ik ben – voor de astrologen onder ons – geboren op 30 april 1981, om 19.45 in Beer-Sheva, Israël. Ik ben moeder van twee prachtige zoons en getrouwd met een (meestal) fantastische man. Ik ben echter ook dochter, zus, vriendin, lachebek, knuffelkont, denker, voeler en doener. Energetisch en holistisch therapeut, NLP-master, healer, reader, coach Reiki-master, trainer en daarnaast ook nog talent-agent voor cinematografen. 

Ik ben ontzettend aards en praktisch ingesteld, en zo ga ik ook te werk. Ik geloof heilig in de kracht van de natuur en dat als ons hoofd, lichaam en geest in balans zijn (holisme), we de beste versie van onszelf zijn. De methodes en technieken die ik gebruik zijn er allemaal op gericht om balans te creëren en in contact te komen met je diepste ware zelf. Jouw hoger Bewustzijn, jouw godsvonk. Daarnaast geef ik je praktische handvatten om spiritualiteit en holisme in je dagelijks leven te integreren en zo met mijn hulp de beste versie van jezelf te worden.`

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op en maak een afspraak voor een eerste kennismaking!

INTERVIEW (door Marja Godvliet)

“Hoe kan het dat we volwassen zijn geworden en dat we alleen maar hebben geleerd om álles wat we voelen naar binnen te slaan? We vreten onszelf op…”

De kunst van corona noemt Keren Cogan van Hartgedragen leven het.

Doordat we op dit moment op een (fysiek) andere, (online) manier bij elkaar naar binnen kijken, kunnen we bijna niet anders dan onze kwetsbaarheid te laten zien. Het is niet meer te verbergen omdat deze situatie voortdurend aan iedereen vraagt ‘hoe ga jij ermee om?

“Realiserend dat we niet perfect zijn…hier gaat het dus over. Het gaat erover dat mensen je daar ook mogen zien. Ja, ik schreeuw ook wel eens tegen mijn kinderen. Ja, ik loop ook in mijn joggingpak. Ja, ik heb ook geen make-up op. Ja, ik vreet dan heel veel chocolade…
Ik vind dat eigenlijk wel de kunst van corona: om ook de positiviteit van dát te zien. Je bent al gewoon helemaal goed!”

Bekijk de volledige video van dit openhartige gesprek hier.

Video’s uit de serie ‘Spreading Love & Light’ bieden hoop en inspiratie om je hoofd koel te houden en je hart open en warm in tijden van stress.

Luister naar de inhoud, en nog veel belangrijker: laat je meevoeren op de energie van positiviteit en potentie voor een fijne boost van Liefde en Licht!